Projectleiders wijzen unaniem Marijke Dericks aan als genomineerde voor de O²PZ-award

24-06-2020
152 keer bekeken 0 reacties

Tijdens de programmabijeenkomst van 23 juni jongstleden werd de O²PZ-award voor de derde keer uitgereikt. Dit keer was de eer aan programmamanager Marijke Dericks-Issing.

In een overleg zonder Marijke, wezen de projectleiders haar unaniem aan als genomineerde. Zij noemden haar vermogen om met essentiele belangenbehartigers aan tafel te komen en hierdoor initiatieven rondom palliatieve zorg te verbinden. Dat is erg waardevol omdat versnippering rondom onderwijsvernieuwingen tegengaan een belangrijke opdrachten is van het programma. Verder noemden zij haar positiviteit en haar kunde om ondanks Corona het programma op koers te houden. Marijke wist niet dat de award uit gereikt zou worden en was dan ook helemaal verrast toen ze het pakketje tijdens de online bijeenkomst uitpakte.

Om individuele betrokkenen te bedanken voor hun inspanningen en om bijdragen aan het programma te stimuleren, is de O²PZ-award in het leven geroepen.

Reageren

Twitter

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen