Submenu

Vervolgbijeenkomst van de Onderwijsknooppunten rondom implementatie addendum VVO, MANP, PA

Betty van Wijngaarden 11-07-2024
36 keer bekeken 0 reacties

De eerste online vervolgbijeenkomst rondom het addendum Onderwijsraamwerk palliatieve zorg 2.0 VVO MANP PA vond eind juni plaats. Dit O²PZ-project is afgerond, maar de ambassadeurs van de 8 Onderwijsknooppunten palliatieve zorg en contactpersonen gaan verder met de implementatie hiervan.

Op 27 juni jl. vond de eerste online vervolgbijeenkomst plaats naar aanleiding van het addendum Onderwijsraamwerk palliatieve zorg 2.0 VVO MANP PA. Dit O²PZ-project is afgerond, maar de ambassadeurs van de 8 Onderwijsknooppunten palliatieve zorg hebben sámen met de contactpersonen van dit project de verdere implementatie van het addendum overgenomen.

De bijeenkomst was voor alle contactpersonen van de verpleegkundige vervolgopleidingen, verpleegkundig specialisten en physician assistants en allen die hebben bijgedragen aan het addendum. Ervaringsdeskundige Claudia van Deudekom heeft een stuk voorgelezen uit haar boek ‘Mijn kanker is een krokodil’ dat veel indruk maakte.

Lisanne de Boer (VVO), Marieke Bakker, MANP i.o., en Marieke Groot, ambassadeur Onderwijsknooppunt palliatieve zorg, hebben belangrijke nieuwe inzichten en informatie gedeeld over interprofessioneel samenwerken binnen de palliatieve zorg. 

Wil je meer informatie, of ben je benieuwd naar de Powerpoint-presentatie / opbrengsten, mail dan naar o2pz@amsterdamumc.nl

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen