Submenu

Symposium: Teun Toebes plenaire spreker

Betty van Wijngaarden 20-11-2023
1246 keer bekeken 0 reacties

Teun Toebes is een van de plenaire sprekers tijdens het Symposium Onderwijs Palliatieve Zorg op 11 april 2024 in het Akoesticum in Ede. Hij wisselt graag met ons van gedachten over hoe wij zélf goede palliatieve zorg, waarbij de mens centraal staat, kunnen helpen verankeren.

Teun Toebes strijdt al jaren voor een betere wereld voor mensen met dementie, omdat hij vindt dat ieder mens recht heeft op de best mogelijke levensstandaard, ongeacht leeftijd of diagnose. Bij Teuns werk speelt ook palliatieve zorg een belangrijke rol, de levensverwachting van mensen met dementie is vaak beperkt. Hij pleit ervoor dat we mensen met een niet te genezen aandoening als ménsen blijven zien. En hij herinnert ons eraan dat het nu om ándere mensen gaat, maar dat wij later ook zélf palliatieve zorg nodig kunnen hebben en dementie kunnen krijgen.

Schrijf je hier in voor het symposium! 

Zie je de mens, of zie je de ziekte

Recent verscheen de documentaire #HumanForever waaraan hij meewerkte. De film is in première gegaan tijdens een G20-top over dementie en Teun zal ook jou in contact brengen met de hoopvolle boodschap en lessen die hij geleerd heeft. O²PZ is verheugd dat hij tijdens het Symposium samen met ons van gedachten wisselt over hoe wij allen zélf goede veranderingen in de palliatieve zorg kunnen helpen verankeren.

Symposium Onderwijs Palliatieve Zorg

📅 11 april 2024

🏫 Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 – D42 Ede

🍎 Een dag vol interactie, inspiratie en educatie

💡 Deelname aan het symposium is gratis (houd rekening met een no-show fee van 50 euro ex btw).

Bekijk hier het programma van het symposium

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen